Cowboys & Cowgirls apps live

In opdracht van The Blogidea Factory heeft Shareforce een compleet nieuwe lijn van Android en iPhone apps geproduceerd. Dutchcowboys, Dutchcowgirls, Mobilecowboys en Stylecowboys kregen allemaal een splinternieuwe Android en iPhone app.

De apps voorzien de doelgroep van een ruime hoeveelheid dagelijks nieuws op het gebied van online, social media, mobiel & lifestyle. Gebruikers kunnen de artikelen lezen vanuit een chronologische tijdslijn, maar ook kiezen uit één van de vele categorieën. Daarnaast kunnen in de apps comments gelezen en geplaatst worden die ook synchroniseren met de websites. Natuurlijk kunnen alle artikelen gedeeld worden via social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn maar ook via e-mail. Tot slot kunnen lezers een eigen chronologisch archief samenstellen met hun favoriete artikelen. 

Shareforce tekende voor de productie en het design en werkte nauw samen met The Blogidea Factory voor het concept. Eenvoud, snelheid en gebruiksvriendelijkheid stonden daarbij voorop. Tegenwoordig wordt steeds meer nieuws via de mobiel gelezen en de concepten zijn daar nu klaar voor. In de nabije toekomst worden de apps nog verder voorzien van nieuwe features.

 

 Image

 

Image