Nieuw: Kebab.fr app

ImageDe domeinnaam Kebab.fr is natuurlijk al om van te watertanden. Maar sinds kort is er ook een Kebab.fr app beschikbaar in de Apple Appstore en Google Play. Shareforce was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze internationale app die inmiddels beschikbaar is in het Frans, Engels en Turks. Spiegel Communicatie was verantwoordelijk voor het concept en design.

Met de Kebab.fr app vindt de Franse consument snel en gemakkelijk een kebab restaurant in de buurt. Met één druk op de knop kan er contact opgenomen voor een bestelling of wordt de juiste route uitgestippeld. Daarnaast zijn natuurlijk de laatste aanbiedingen terug te vinden in de app. Voor eigenaren van kebab zaken is er bovendien de mogelijkheid om zich direct via de app aan te melden en het eigen restaurant te presenteren aan de consument. Klik, klak, klaar!

Groupe CBEV, de opdrachtgever achter Kebab.fr, heeft grote ambities met haar internationale food concept. Voor Shareforce is het project een mooie (internationale) stap en een aanwinst binnen ons groeiende portfolio van klanten in de sectoren Food, Health, Retail & Leisure.

 

- Shareforce: where ideas come to life.  -

 

Image

Image