Mobile Pioneers is terug!

Op dinsdag 25 september organiseert Shareforce voor de tweede keer het Mobile Pioneers evenement in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps. 

Het thema van deze september editie is 'crossmedia communicatie'. Sprekers van o.a. Energize, Smulweb en TVGIDS.tv vertellen hoe je de doelgroep optimaal kunt bereiken door meerdere kanalen zoals apps, website en offline media geïntegreerd in te zetten. Waar moet je op letten, wat is de toegevoegde waarde van ieder onderdeel en hoe combineer je ze het best om er een maximaal resultaat uit te halen? Ervaringen uit de praktijk van app eigenaren met bewezen succes. Een interactieve middag waar je bovendien zelf een actieve bijdrage aan kunt leveren.

Voor onze relaties hebben we maximaal 40 (gratis) plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden, want toekenning van de beschikbare plaatsen gaat op volgorde van aanmelding. Op de Shareforce website vind je alle informatie over het volledige programma, de sprekers en kun je direct registreren!

Image