Terugblik op App Pioneers

App Pioneers Collage

 

Een inspirerende middag
Op dinsdag 6 maart organiseerde Shareforce het App Pioneers evenement. Met meer dan 50 bezoekers en sprekers van Multiscope, Peaks, MobPro, Androidworld, iCulture, ING, NS en Tikkie werd het een zeer inspirerende middag. Het thema van deze editie was 'impact'. Wat moet je doen om een maximale impact te hebben en daarmee een positie te veroveren op de smartphone?

Geheimen van app succes
Er zat een duidelijke rode draad in het verhaal van de sprekers. Om succesvol te zijn is het belangrijk om klantwensen centraal te stellen, goed na te denken over de toegevoegde waarde van een app en veel aandacht te besteden aan de promotie ervan. Maar de voornaamste les was toch wel om alles zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker.

Jezelf terugzien?
Was jij er bij tijdens App Pioneers en wil je nog eens terugkijken? Of was je helaas verhinderd en wil je een sfeer impressie zien van de middag? Inmiddels staan de foto's online op de Shareforce foto pagina. We hebben daar een mooie selectie gemaakt van foto's van sprekers en bezoekers.

Presentaties online
Echte mobiele professionals deelden tijdens deze middag hun beste tips. De presentaties van de meeste sprekers staan inmiddels online.

Van app idee naar succes!
Loop jij ook rond met een app idee? Wij denken graag met je mee om deze plannen meer richting te geven en de kans op succes te maximaliseren. Neem contact op met John Kivit via 073-8440004 of johnkivit@shareforce.nl voor het plannen van een brainstorm sessie.

Image