The Tailormates app live

Image

Sinds eind juni is de eerste versie van de iPhone app van The Tailormates te downloaden uit de appstore. The Tailormates is dé concept-store voor mannen aan de Zuid-As in Amsterdam. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires. Het bedrijf koos na een korte oriëntatie in april voor Shareforce als haar app partner

De nieuwe app is voornamelijk gericht op bestaande klanten (Mates) en maakt het nog makkelijker om gebruik te maken van de diensten van de retailer. Na het aanmaken van een smaak / stijl profiel voorziet The Tailormates de klant van een persoonlijke aanbod via de app. Gemak, comfort en snelheid zijn daarbij de sleutelwoorden. De app voorziet in de behoefte van ‘curated shopping’ voor bestaande Mates, maar is mogelijk ook een eerste korte kennismaking voor nieuwe klanten.

In een volgende versie wordt daarnaast een uitgebreide ‘shirt configurator’ toegevoegd. Daarmee is het mogelijk om direct te zien welk maatwerk overhemd het beste matcht met de gewenste stijl van de klant. Hiervoor wordt een camerabeeld in de app live gecombineerd met het assortiment. Het passen van een overhemd was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Image

 

Image