Vacature PHP backend developer

PHP backend developer

Shareforce is op korte termijn op zoek naar een PHP backend ontwikkelaar. We zijn bezig met een transformatie van app ontwikkelaar naar online platform specialist. Daarbij willen we onze klanten in de toekomst met nog meer zaken kunnen ondersteunen. Van apps tot web. Van concept, design, ontwikkeling tot promotie. Met als doel één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Een solide backend staat in al deze plannen natuurlijk centraal. Want zonder deze sterke fundering kan een succesvolle online business niet bestaan.

Jij krijgt in de functie van PHP backend ontwikkelaar een belangrijke rol om onze transformatie van app ontwikkelaar naar online platform specialist mee vorm te geven. Je wordt daarbij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van slimme en schaalbare web technologie die de platformen (apps & web) van onze klanten vlekkeloos laat draaien. 

We zoeken een teamspeler die goed functioneert in een klein team met collega’s uit verschillende disciplines. Afwisseling is gegarandeerd. Geen klant is hetzelfde en je vorige project lijkt zelden exact op je huidige project. Het bouwen aan nieuwe innovaties gaat daarom nooit vervelen.

Wil je meer weten? Check dan voor alle informatie de vacature van PHP backend ontwikkelaar. En wie weet vallen dan voor jou en Shareforce binnenkort de puzzelstukjes op zijn plaats.

 

 

 

 

Image