Shareforce organiseert Mobile Pioneers

Op 21 juni organiseert Shareforce het Mobile Pioneers evenement in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Mobile Pioneers is gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers en klanten / relaties van Shareforce. Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar dus registreer snel.

Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps. Een middagvullend programma met veel ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de huidige markt en een blik in de veelbelovende toekomst van mobiel. Met genoeg ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. Mobile Pioneers is bedoeld voor beslissers die op zoek zijn naar antwoorden en de juiste strategie willen uitstippelen om optimaal in te spelen op deze groeiende markt.

Mobile Pioneers is een onderdeel van de Pioneers Days. Drie dagen vol kennis en inspiratie over data, merken en mobiel (19, 20 en 21 juni). De Pioneers Days zijn een initiatief van Exelirent en een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers.

Ben je naast mobiele apps ook geïnteresseerd in de toekomst van (big) data en merken, registreer je dan ook voor Data Pioneers of Brand Pioneers. Wees er snel bij want we hebben maximaal 40 plaatsen beschikbaar!

Image