Kickboxing University app gelanceerd!

Andy Souwer Kickboxing University app


De splinternieuwe Andy Souwer Kickboxing University app is nu beschikbaar. In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om iets speciaals neer te zetten voor fans en kickboks enthousiastelingen wereldwijd. Shareforce was verantwoordelijk voor het concept, design en de ontwikkeling van de app. Rick van Eijndhoven deed de videoproducties.

De Andy Souwer Kickboxing University app helpt je om thuis je kickboks oefeningen te perfectioneren en een betere atleet te worden. De Nederlandse kickboks legende en meervoudig wereldkampioen Andy Souwer deelt al zijn kennis met je in een complete serie van exclusieve video’s.

Alle instructie video’s staan georganiseerd in categorieën om je een duidelijk overzicht te geven van deze mooie sport. De video’s dagen je uit en zorgen voor een goede workout. Je kunt ook één van de vele lessen volgen waarin we de video’s gegroepeerd hebben voor experts, gevorderden of starters. Sommige lessen zoomen in op speciale oefeningen, technieken of tactieken van het kickboksen. Wil je trainen voor een specifiek onderdeel of je vaardigheden verder aanscherpen? Je kunt video’s opslaan onder jouw persoonlijke favorieten! Video’s, categorieën en lessen worden regelmatig geüpdatet en voorzien van nieuw materiaal. Wij garanderen dat je kunt blijven oefenen, leren en fitter wordt tijdens het gebruik.

Dit is de perfecte app voor jou, of je nu een professionele vechter, amateur of starter bent die een goede cardio workout wil. We bieden instructies, voorbeelden en tips om de basis maar ook de speciale technieken van het kickboksen te leren. 

De app is gratis voor een periode van twee maanden. Bevalt de app? Dan kun je hem blijven gebruiken na het afsluiten van een goedkoop maandabonnement. Ga naar de Apple Appstore of Google Play om de app te downloaden.

 

Appstore download       Download Google Play

 

 

 

Image